Arkiv
-
Seneste indlæg
- squashlasagne med bønnecreme og broccoli – jeg fatter ikke en bønne
- grillet blomkål og mangofrugt med spicy bønnecreme – grøn mad for alle generationer
- nye kartofler og friske ærter i sommerwok
- spidskålslasagne med bønner og små nye rødbeder
- statsministerens livretter – bolognese og makrelmad
- stegte auberginer med hyldeblomsthummus og brændte løgskaller
- linsepandekager med asparges og wasabimayo eller ærtecreme
- syv skønne salater med nye kartofler
- pizza’er med asparges og pesto
- kold rødbedesuppe med kardemomme og peberrodsfløde
- forårsterrine med nye kartofler, asparges og gulerødder
- leve(r)postej version 2.0 med plantestykker
- kartoffellasagne med ramsløgpesto
- forårsomeletter med asparges, radiser, ærter og sennepsmayo
- tre forårssalater med ramsløg
- kartoffel”kage” med rosenkål og svampe
- kunstigt åndedræt til de gamle kartofler
- laksa – måske verdens bedste lille hovedret
- skærtorsdagssuppe – forårets grønne booster
- grøn påskefrokost – 12 ideer til lækker forårsmad
-
Daglig Arkiver
-
Månedlig Arkiv
-
årlige Arkiv
-
Kategorier
- anmeldelser
- bøger
- brød
- desserter
- festmad
- forretter
- frokostretter
- hovedretter
- hvor kommer smagen fra?
- hvorfor kødfri fredag?
- julemad
- klima og mad
- kogning af bønner
- madpakke
- morgenmad
- nytår
- nytårsmenu
- om mig
- om proteiner
- pålæg
- påskemenu
- quinoa – det sunde frø
- ramsløg
- rejser
- salater
- Skaarups skønne sparekøkken
- småretter
- smørrebrød
- supper
- tang
- tilbehør
- tofu
- ugens menu
- Ugens tema
- Uncategorized
- vegansk julemad
- vegansk nytårsmad
-
Sider