Arkiv
-
Seneste indlæg
- forårsfest: aspargesfrikassé med nye kartofler og svampe
- svampe/mandelfrikadeller med bagte nye kartofler, asparges og hvidløg
- store Smørrebrødsdag – den 17. maj
- lider du af lommesmerter? så læs med her
- salat med nye kartofler, asparges, radiser og mormordressing
- tærte med kulørte rodfrugter i nøddecreme
- grøn boostersuppe med chips og sprød grønkål – det grønnes!
- koreanske kartoffelfbøffer med peber/tomatsovs og kimchi
- grillet broccolistok med avocado og mangosalsa
- mapo tofu – en kinesisk klimasikret klassiker
- skærtorsdagssuppe – og et rigtig godt bogtilbud
- påskens pletskud: en fransk pithivier
- aspargessuppe med forårsbebudere – idé til påskemiddagen
- har du tjek på påskefrokosten? – 12 ideer til grønne lækkerier
- ugens suppe – quinoasuppe fra Peru
- fransk klassiker med kartoffellåg – jackfruit Parmentier
- ugens suppe: mexikansk squashsuppe med avocado
- tærte med selleribund og bagte rødbeder, karamelliserede skalotteløg og dildcreme
- ugens suppe – go’ gammeldaws hvidkålssuppe
- frikadeller med grov remoulade
-
Daglig Arkiver
-
Månedlig Arkiv
-
årlige Arkiv
-
Kategorier
- anmeldelser
- bøger
- brød
- desserter
- dressinger
- festmad
- forretter
- frokostretter
- hovedretter
- hvor kommer smagen fra?
- hvorfor kødfri fredag?
- julemad
- klima og mad
- kogning af bønner
- madpakke
- morgenmad
- nytår
- nytårsmenu
- om mig
- om proteiner
- pålæg
- påskemenu
- quinoa – det sunde frø
- rejser
- salater
- småretter
- smørrebrød
- supper
- tang
- tilbehør
- tofu
- ugens menu
- Ugens tema
- Uncategorized
- vegansk julemad
- vegansk nytårsmad
-
Sider