Arkiv
-
Seneste indlæg
- festmiddag i august – UFO-tårn med sauce verte
- grillet polenta med små kulørte tomater og “oste”sovs
- sommerruller med pesto, blomster og dildolie – og besøg hos Lone Landmand
- farserede peberfrugter med misosovs
- sommersuppe med squash, ærter og sprød salvie
- salat med grønne bønner, bagt blomkål og ristede hasselnødder
- græske grillspyd med couscous og tzatziki
- en løvemad – sommerens lækreste stykke smørrebrød
- let mad i sommerhuset – artiskoktærte med filodej og grillede gulerødder
- squashrose – en festlig sommerservering
- kartoffelsalat med høvlet fennikel, oliven og saltsyltede citroner
- forfriskende agurkesuppe i sommervarmen
- små hapsere til terrassen – eller sejt smørrebrød til studentergildet
- midsommer-middag: mandelsuppe med nye kartofler og små aspargesterriner
- kartoffelsalat med asparges, nye ærter og mandeldressing
- sommersuppe med nye kartofler, asparges og ærter
- fyldt sommerkål med krydrede kejserhatte og kartoffelsalat
- asparges i wok med ingefær og østerssovs
- et stjerneskud på pinsens frokostbord
- salat af små nye kartofler, avocado og radiser – og en kartoffelmad
-
Daglig Arkiver
-
Månedlig Arkiv
-
årlige Arkiv
-
Kategorier
- anmeldelser
- bøger
- brød
- desserter
- dressinger
- festmad
- forretter
- frokostretter
- hovedretter
- hvor kommer smagen fra?
- hvorfor kødfri fredag?
- julemad
- klima og mad
- kogning af bønner
- madpakke
- morgenmad
- nytår
- nytårsmenu
- om mig
- om proteiner
- pålæg
- påskemenu
- quinoa – det sunde frø
- rejser
- salater
- småretter
- smørrebrød
- supper
- tang
- tilbehør
- tofu
- ugens menu
- Ugens tema
- Uncategorized
- vegansk julemad
- vegansk nytårsmad
-
Sider