Arkiv
-
Seneste indlæg
- konfiterede porrer i majscreme med ristede mandler
- curry med nye kartofler, to slags ærter og ristede mandler
- grillede auberginer med grønne bønner og pikant chiliolie
- midsommermad – med hyldemor til bords
- svampebøffer med kartoffel/aspargessalat – mad med smag
- “mal” et madbillede – tærte med asparges, nye kartofler og cashewcreme
- forsommerens skønneste supper med ærter, nye kartofler og asparges
- lions mane stegt som wienerschnitzel – med nye kartofler og asparges
- kartoffelterrine med ramsløg og ærtepuré
- gratin med knuste kartofler og ramsløg – gamle kartofler gi’r aldrig op!
- forårslasagne med ærter og ramsløg – nyt oplag af “frikadellebogen”
- blomkålssteaks med ristede svampe og jordnøddecreme
- selleritatar og ristet hjertesalat med shiitakesvampe – to ideer til påskefrokosten
- pariserbøf med rødbede, kapers og peberrod
- baba ganoush med bønner og stegte kejserhatte – fra forret til hovedret
- kartoffel- og selleriterrine med bagte rosenkål
- gourmettærte – tarte tatin med karamelliserede løg og porrer – lynhurtig gæstemad
- bønne-lykke – fasten byder på eftertanke og bønner
- postej af hestebønner og salat med blodappelsin og radicchio
- savoydolmere med bønne/svampefars i cremet sovs af blodappelsin
-
Daglig Arkiver
-
Månedlig Arkiv
-
årlige Arkiv
-
Kategorier
- anmeldelser
- bøger
- brød
- desserter
- dressinger
- festmad
- forretter
- frokostretter
- hovedretter
- hvor kommer smagen fra?
- hvorfor kødfri fredag?
- julemad
- klima og mad
- kogning af bønner
- madpakke
- morgenmad
- nytår
- nytårsmenu
- om mig
- om proteiner
- pålæg
- påskemenu
- quinoa – det sunde frø
- ramsløg
- rejser
- salater
- Skaarups skønne sparekøkken
- småretter
- smørrebrød
- supper
- tang
- tilbehør
- tofu
- ugens menu
- Ugens tema
- Uncategorized
- vegansk julemad
- vegansk nytårsmad
-
Sider