Arkiv
-
Seneste indlæg
- grillet selleribøf m edamamecreme, stegte svampe og bløde løg
- sidste udkald til rødderne – rodfrugtsuppe med spirer og drys
- stegte søde kartofler, løg og sprød tofu i djævlesovs
- ribollita – italiensk bondemad når den er bedst
- ramsløgpesto, ramsløgolie og syltede ramsløgfrø
- fish fingers uden fisk – med tatarsovs eller remoulade
- gylden påskesuppe fra safranparadiset – ugens suppe
- påskefrokost 2021 – elleve bud på lækre forårsserveringer
- hvidløgssuppe med grønkålspesto og ristede mandler – ugens suppe
- broccoli- og bønnegratin
- spicy rødbedesuppe med kokosmælk – ugens suppe
- marokkansk inspireret bønnegryde med sprødt filolåg
- quinoasuppe fra Titikakasøen i Peru – ugens suppe
- spansk kartoffeltortilla med rosenkål
- mungbønnesuppe fra Uzbekistan – ugens suppe
- boller i karry – mormormad på den kærlige måde
- syrisk linsesuppe med krydrede fladbrød – ugens suppe
- spicy indisk blomkåls- og kartoffelret – aloo gobi
- giv immunforsvaret en rodbehandling – ugens suppe er sund og hvid som sne
- skønne bønner med svitset blomsterkål og indiske frikadeller
-
Daglig Arkiver
- april 19, 2021
- april 16, 2021
- april 12, 2021
- april 9, 2021
- april 5, 2021
- marts 29, 2021
- marts 26, 2021
- marts 22, 2021
- marts 19, 2021
- marts 15, 2021
- marts 12, 2021
- marts 8, 2021
- marts 5, 2021
- marts 1, 2021
- februar 26, 2021
- februar 22, 2021
- februar 19, 2021
- februar 15, 2021
- februar 12, 2021
- februar 8, 2021
-
Månedlig Arkiv
-
årlige Arkiv
-
Kategorier
- anmeldelser
- bøger
- brød
- desserter
- dressinger
- festmad
- forretter
- frokostretter
- hovedretter
- hvor kommer smagen fra?
- hvorfor kødfri fredag?
- julemad
- klima og mad
- kogning af bønner
- madpakke
- morgenmad
- nytår
- nytårsmenu
- om mig
- om proteiner
- pålæg
- quinoa – det sunde frø
- rejser
- salater
- småretter
- smørrebrød
- supper
- tang
- tilbehør
- tofu
- ugens menu
- Ugens tema
- Uncategorized
- vegansk julemad
- vegansk nytårsmad
-
Sider