Arkiv
-
Seneste indlæg
- tærte med rosenkål og svampe + salat med perlebyg
- provencalsk suppe med pistou – ugens suppe
- indisk vindaloo med aubergine og kartofler
- sellerisuppe med hasselnødder og basilikumolie – ugens suppe
- bagte jordskokker med sorte bønner og to slags kål
- mexicansk bønnesuppe med sprøde chips og avocado – ugens suppe
- moussaka – en græsk klassiker
- mulligatawnysuppe – ugens suppe
- broccoli- og blomkålspie med kartoffelbund og mandellåg
- fettuccine af skorzonerrødder med edamamebønner og svampe (glutenfri)
- frikassé med spidskål og svampe – ugens suppe
- stegt fennikel med blodappelsin og safransovs – festmad i ferien
- marokkansk bønneret med sprødt filolåg
- to nye umamibomber: papirstynd selleri og konfiterede tomater
- spansk inspireret bønnesuppe – ugens suppe
- shepherds pie – skøn comfortfood
- spidskål med plantestykker – på japansk
- bedefad med bønnecreme
- kokospaneret blomkålssteak med karrysovs og sprøde kikærter
- japansk inspirerede kålruller i svampedashi
-
Daglig Arkiver
- marts 24, 2023
- marts 20, 2023
- marts 17, 2023
- marts 13, 2023
- marts 10, 2023
- marts 6, 2023
- marts 3, 2023
- februar 27, 2023
- februar 24, 2023
- februar 20, 2023
- februar 17, 2023
- februar 13, 2023
- februar 10, 2023
- februar 6, 2023
- februar 3, 2023
- januar 30, 2023
- januar 27, 2023
- januar 23, 2023
- januar 20, 2023
- januar 13, 2023
-
Månedlig Arkiv
-
årlige Arkiv
-
Kategorier
- anmeldelser
- bøger
- brød
- desserter
- festmad
- forretter
- frokostretter
- hovedretter
- hvor kommer smagen fra?
- hvorfor kødfri fredag?
- julemad
- klima og mad
- kogning af bønner
- madpakke
- morgenmad
- nytår
- nytårsmenu
- om mig
- om proteiner
- pålæg
- påskemenu
- quinoa – det sunde frø
- rejser
- salater
- Skaarups skønne sparekøkken
- småretter
- smørrebrød
- supper
- tang
- tilbehør
- tofu
- ugens menu
- Ugens tema
- Uncategorized
- vegansk julemad
- vegansk nytårsmad
-
Sider