Arkiv
-
Seneste indlæg
- quinoasuppe fra Titikakasøen i Peru – ugens suppe
- spansk kartoffeltortilla med rosenkål
- mungbønnesuppe fra Uzbekistan – ugens suppe
- boller i karry – mormormad på den kærlige måde
- syrisk linsesuppe med krydrede fladbrød – ugens suppe
- spicy indisk blomkåls- og kartoffelret – aloo gobi
- giv immunforsvaret en rodbehandling – ugens suppe er sund og hvid som sne
- skønne bønner med svitset blomsterkål og indiske frikadeller
- grønkål er powerfood – nyd den i ugens suppe
- ’steak’ med hasselback kartofler og bagte løg
- ugens suppe: russisk hvidkålssuppe m. ditto rugbrød
- kyllingefri ‘butter chicken’ med indiske brød
- thai-inspireret græskarsuppe – ugens suppe
- bagt romanescokål med karrysovs og quinoa
- ungarsk suppe med lángos – ugens suppe
- løg- og svampegratin med lilla vintersalat
- styrk dig mod Covid19 med K-vitamin – en skøn suppe til tiden
- januarsuppe – sæt turbo på sundheden
- klassikeren den 1. januar – reparationsburger!
- grøn nytårsmenu 2020 – nytårskavalkade
-
Daglig Arkiver
- marts 5, 2021
- marts 1, 2021
- februar 26, 2021
- februar 22, 2021
- februar 19, 2021
- februar 15, 2021
- februar 12, 2021
- februar 8, 2021
- februar 5, 2021
- februar 1, 2021
- januar 29, 2021
- januar 25, 2021
- januar 22, 2021
- januar 18, 2021
- januar 15, 2021
- januar 11, 2021
- januar 8, 2021
- januar 4, 2021
- december 31, 2020
- december 29, 2020
-
Månedlig Arkiv
-
årlige Arkiv
-
Kategorier
- anmeldelser
- bøger
- brød
- desserter
- dressinger
- festmad
- forretter
- frokostretter
- hovedretter
- hvor kommer smagen fra?
- hvorfor kødfri fredag?
- julemad
- klima og mad
- kogning af bønner
- madpakke
- morgenmad
- nytår
- nytårsmenu
- om mig
- om proteiner
- pålæg
- quinoa – det sunde frø
- rejser
- salater
- småretter
- supper
- tang
- tilbehør
- tofu
- ugens menu
- Ugens tema
- Uncategorized
- vegansk julemad
- vegansk nytårsmad
-
Sider