Arkiv
-
Seneste indlæg
- leve(r)postej version 2.0 med plantestykker
- kartoffellasagne med ramsløgpesto
- forårsomeletter med asparges, radiser, ærter og sennepsmayo
- tre forårssalater med ramsløg
- kartoffel”kage” med rosenkål og svampe
- kunstigt åndedræt til de gamle kartofler
- laksa – måske verdens bedste lille hovedret
- skærtorsdagssuppe – forårets grønne booster
- grøn påskefrokost – 12 ideer til lækker forårsmad
- spidskålsdolmere med sur/sødt fyld og sennepssovs
- misosuppe med rosenkål, verdens – måske – sundeste suppe
- blomkål i sød chilisovs med grillet sesamtofu – sandheden om dyre”velfærd”
- græskarlasagne med quinoa og valnødder – glutenfri
- bagt blomkål med svampe, quinoa og misosovs
- cassoulet – fransk simremad til en kold vinterdag
- kålgratin med tørrede tomater og sprødt på toppen
- powerfood: retter med den supersunde grønkål
- ideer til retter med rosenkål
- bagt selleri med svampe i flødesovs
- grøn jordskokkesuppe – ugens suppe – hvad skal vi spise i 2024?
-
Daglig Arkiver
-
Månedlig Arkiv
-
årlige Arkiv
-
Kategorier
- anmeldelser
- bøger
- brød
- desserter
- festmad
- forretter
- frokostretter
- hovedretter
- hvor kommer smagen fra?
- hvorfor kødfri fredag?
- julemad
- klima og mad
- kogning af bønner
- madpakke
- morgenmad
- nytår
- nytårsmenu
- om mig
- om proteiner
- pålæg
- påskemenu
- quinoa – det sunde frø
- ramsløg
- rejser
- salater
- Skaarups skønne sparekøkken
- småretter
- smørrebrød
- supper
- tang
- tilbehør
- tofu
- ugens menu
- Ugens tema
- Uncategorized
- vegansk julemad
- vegansk nytårsmad
-
Sider