Kirstenskaarup.dk

vegetarisk og vegansk mad

fredag

23

august 2013

0

KOMMENTARER

romescosovs (spansk nøddesovs)

Skrevet af , Posted in festmad, tilbehør

en spansk nøddesovs

romescosovs

50 g skalotteløg

2 fed hvidløg

2 spsk olivenolie

1 lille rød peberfrugt

250 g tomater (evt. 1 dåse)

25 g hasselnødder

25 g mandler

2 spsk tomatpasta

et nip cayennepeber (evt. tørret chili)

1 bdt persille

citronsaft


Sovsen kan laves dagen før, den skal serveres.

Hak løgene og svits dem i olien, til løgene er klare.

Hak peberfrugten og tomaterne fint (fjern kernerne fra peberfrugten) og kom dem i gryden med løgene.

Hak nødder og mandler og tilsæt dem sammen med tomatpasta, cayennepeber og ½ dl vand.

Læg låg på gryden og lad sovsen simre svagt ca. 10 minutter. Tilsæt mere vand, hvis sovsen koger for meget ind.

Hak persillen og kom den i sovsen. Smag godt til med salt, peber, citronsaft og et nip sukker.

 

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.