kantarelpande med tofu og broccoli
Skrevet af Kirsten Skaarup, Posted in hovedretter
kantarelpande med tofu og broccoli
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
200 g røget tofu
4 spsk olivenolie
100 g løg
4 fed hvidløg
400 g kantareller
400 g broccoli
2 spsk citronsaft
1 ½ dl sojafløde eller anden fløde
1 bdt dild
Skær tofuen i små terninger og steg dem gyldne i 2 spsk godt varm olie på en pande.
Sæt tofuen til side.
Hak løg og hvidløg og svits dem i de sidste 2 spsk olie.
Skær evt. kantarellerne igennem og del broccolien i små buketter. Skær stokken i terninger.
Kom kantareller og broccoli på panden og svits dem et par minutter.
Tilsæt citronaft og fløde og lad det koge op.
Drys med lidt salt og friskkværnet peber.
Smag til og servér kantarelretten drysset med de stegte tofuterninger og klippet dild.
tip
Du kan servere små kogte kartofler – eller baltisk kartoffelsalat – og brød til – eller en salat med fx perlebyg.
Du kan også servere retten på en bund of fettuccine eller anden pasta.