cup cakes med blåbær
Skrevet af Kirsten Skaarup, Posted in desserter
sødt & saligt
100 g blødt smør
100 g rørsukker
2 æg
1 dl letmælk
250 g hvedemel
1/2 tsk salt
2 tsk bagepulver
100 g blåbær
topping:
5 spsk Philadelphiaost
2 spsk tyk yoghurt
flormelis eller ahornsirup
Pisk smør og sukker godt sammen. Pisk æggene i et ad gangen.
Rør mælken i. Bland mel, salt og bagepulver og sigt det i dejen.
Vend godt rundt og tilsæt de fleste af blåbærrene (gem lidt til pynt).
Fordel dejen i ca. 10 muffinsforme af papir og sæt dem i en muffinsform af metal.
Bag de små kager i en 180 grader varm ovn 25-30 minuttter. Overfladen skal være gylden.
Afkøl kagerne og lav ”toppingen”. Rør osten med yoghurt og smag til med det ønskede sødestof.
Efter ønske kan cremen tilsættes farve fra gulerods- eller rødbedesaft.
Smør cremen på de afkølede cup cakes og sæt et bær på hver kage.
Hej Kirsten
Tillykke med din nye site. Dejlig flot og lys grafik og indtryk.
Det er godt med den nye måde at kunne skrive kommentarer – dog kan det måske forvirre nogle, at man skal gå et skridt længere ind end på den første side, som man ser. Men det betyder jo så til gengæld, at man lige får studeret opskriften lidt nærmere.
Jeg er særlig glad for den nye mulighed for søgning efter ret og kategori, som mange gange voldte problemer på dit gamle website.
Al held og lykke med den den “lille” nye og tak for flere års inspiration til mere grønt på bordet!!!
Venligst Birte
Hi Birte, Tak for rosen og de gode kommentarer. Måske skal der ændres lidt hen ad vejen på designet. Nu ser jeg, hvordan læserne synes om siden, så kan jeg altid rette til. Men jeg glæder mig i al fald til at lægge nye opskrifter ud på lyse sider.
Kh Kirsten
Tillykke med din nye side. og mange tak for at du er så sød at dele din opskrifter med os.
jeg er meget glad for dem, og det har været åresagen til at jeg er næsten er blevet vegatar, dog spiser jeg stadig æg og mælkeprodukter, men uden dine opskrifter havde jeg nok ikke gjodt det, så mange tak . kærlig hilsen Mie
Ih, jeg bliver så glad, når jeg hører, at nogle som du, Mie, har fået nye oplevelser med den grønne mad. Sandheden er jo, at det er DEN der smager af noget, og ikke alt det andet. Og det er fint nok at spise æg og mælkeprodukter. De optræder jo også af og til i mine opskrifter. Tak for din søde hilsen.
Kh Kirsten