Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

onsdag

22

oktober 2014

4

KOMMENTARER

cup cakes med blåbær

Skrevet af , Posted in desserter

sødt & saligt

muffins.blåbær.2

100 g blødt smør

100 g rørsukker

2 æg

1 dl letmælk

250 g hvedemel

1/2 tsk salt

2 tsk bagepulver

100 g blåbær

 

topping:

5 spsk Philadelphiaost

2 spsk tyk yoghurt

flormelis eller ahornsirup

muffins.blåbær.nyt forsøg

Pisk smør og sukker godt sammen. Pisk æggene i et ad gangen.

Rør mælken i. Bland mel, salt og bagepulver og sigt det i dejen.

Vend godt rundt og tilsæt de fleste af blåbærrene (gem lidt til pynt).

Fordel dejen i ca. 10 muffinsforme af papir og sæt dem i en muffinsform af metal.

Bag de små kager i en 180 grader varm ovn 25-30 minuttter. Overfladen skal være gylden.

Afkøl kagerne og lav ”toppingen”. Rør osten med yoghurt og smag til med det ønskede sødestof.

Efter ønske kan cremen tilsættes farve fra gulerods- eller rødbedesaft.

Smør cremen på de afkølede cup cakes og sæt et bær på hver kage.

 

muffins.blåbær.1

Print Friendly, PDF & Email
Share

4 Kommentarer

  1. Mie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.