velkommen til min nye blog
Skrevet af Kirsten Skaarup, Posted in Uncategorized
velkommen til kirstenskaarup.dk
I dag starter den nye udgave af kødfrifredag.dk. Som jeg skriver på den gamle blog, har den længe trængt til en ansigtsløftning, og det er med glæde jeg endelig præsenterer det nye design, som jeg håber, du vil finde meget mere brugervenligt end det gamle. Det er superdygtige grafiker Heidi Østergaard, der har hjulpet mig med designet. Jeg håber, du kan lide det.
Jeg håber også, du vil flytte med over til den nye blog. Desværre har det ikke været muligt at flytte abonnenterne med over i kirstenskaarup.dk, så jeg skal bede dig have ulejlighed med at tegne abonnement igen, hvis du stadig vil have en mail med besked om nye grønne opskrifter. Du kan tegne dig i spalten th. under “Abonnér på bloggen via email”.
Alle de mere end 600 opskrifter fra kødfrifredag ligger her på den nye blog. De skulle oven i købet være nemmere at finde frem til. MEN: ikke alle fotos er endnu sat på plads. Skulle du savne billeder af en ret her på siden, så gå tilbage til www.kodfrifredag.dk, hvor alle opskrifter med fotos stadigvæk ligger.
kommentarer er meget velkomne
På kødfrifredag var det svært at se, hvor man skulle skrive kommentarer. Det er meget nemmere nu. Jeg vil derfor være rigtig, rigtig glad, hvis du vil ytre dig med både ris og ros.
Især vil jeg være glad, hvis du vil fortælle, hvad du synes om det nye design – og hvordan du synes, det fungerer. Skriv også gerne om erfaringer med opskrifterne. Det er til gavn og glæde for alle bloggens læsere.
Send gerne linket www.kirstenskaarup.dk videre til venner og bekendte. Verden sukker efter mere grønt på tallerkenen.
jeg gir’ kage i dagens anledning
Da det har været svært at få sat dette nye skib i søen, fejres dagen med kage. En sjælden ting i mit køkken.
Læs mere her. Velkommen til!
Til lykke med din nye blog, Kirsten. Dejligt at den er lys og luftig 🙂 🙂 Det hele ser meget indbydende ud.
Dejligt at høre. Tusind tak, Lotte.
Kh Kirsten
Tillykke kære Kirsten.
Så flot, enkel og læsebart din nye HP er blevet.
Glæder mig til at følge dig her, som før.
For resten din græskarsuppe, den seneste smager vidunderlig. God ide med flækærter, meget mættende.
Vores barnebarn spiste med den dag og hun spiste MEGET ha ha
Tak for dine gode opskrifter.
Stort knus fra Wanda
Tak fordi du følger mig i tykt (græskarsuppe, hø, hø) og tyndt. Tak for din søde hilsen.
Kh Kirsten
Kære Kirsten
Hvor er det et fint site.
Dejligt løft I har gjort.
Tillykke med det og vil følge dig spændt.
:: mvh Sanne Støvelbæk ::
Hi Sanne, Tusind tak fordi du tog dig tid til en lille hilsen. Dejligt at du kan lide siden. Jeg var virkelig selv meget træt af det sorte.
Kh Kirsten
Hej Kirsten –
Tillykke med den nye flotte blog! Jeg elsker dine opskrifter og bruger dem ugentlig basis – og så er dine billeder bare altid så smukke! Keep up the good work – jeg tror vi er mange som har glæde af det, du laver 🙂
Tak for den dejlige melding, Vibeke. Jeg bliver så glad, når jeg hører, at “I derude” kan bruge mine opskrifter. Der kommer mange flere!
Kh Kirsten
Kære Kirsten.
Dit nye site ser lækkert og indbydende ud. Jeg elsker dine opskrifter og bruger dem flittigt.
Tusind tak Karin. Skønt at du har glæde af opskrifterne. Jeg lover mange flere i det nye lyse design, som passer meget bedre til den grønne mad.
Kh Kirsten
Tillykke med SUPERFINT nyt design.
Og som altid inspirerende med det væld af skønne opskrifter man kan vælge imellem.
Dejligt at høre fra dig Hanne Lise, og jeg er glad for, at du kan lide den nye side. Ja, jeg håber det bliver mere indbydende at “bladre” i opskrifterne.
Kh kirsten
Hej Kirsten
Tillykke med din nye blog, den skal nok blive brugt flittigt ligesom alle dine opskrifter.
Tak for dit engagement og for at være Danmarks ukronede vegetar dronning. Du har rettet mange af mine måltider.
Louise
Hi Louise, At være en dronning forpligter! Jeg vil fremover gøre mit yderste for at levere lækker vegetarisk mad. Tusind tak for din søde kommentar.
Kh Kirsten
Jeg kan også godt li’ din nye hjemmeside! … og jeg har altid godt kunnet li’ dine opskrifter, dine fotos og dit skønne væsen, så din gamle hjemmeside nåede aldrig at genere mig 😉
Et hyl til webmaster, måske: Jeg har just sat dit link på min fjæsbogsside, men der kommer ikke noget billede med, kun starten af din intro-tekst.
Kære Caroline, Det er dejligt at du kan lide siden – og måske allermest at du kan lide opskrifterne. Og det er beroligende, at der i al fald er én, der ikke blev træt af den sorte side. Jeg må prøve at finde ud af, hvad der sker, når du ikke får billede med.
Kh Kirsten
Hej Kirsten.
Stort tillykke med din nye flotte, enkel og overskuelige hjemmeside.
Har skrevet for ca. 1 time siden, men den er ikke dukket op 🙂 Håber denne gør.
Har lavet din skønne græskarsuppe, den med flækærter, hvilket er ret mættende – super god ide.
Vores barnebarn spiste med og hold da op hvor hun kunne spise meget. ha ha
Stort knus fra Wanda
Hi igen Wanda, jo jeg fik din hilsen allerede i morges. Håber det fremgår af bloggen nu. Men det er ALTID hyggeligt at høre fra dig.
Kh Kirsten
Åh, hvor dejlligt det nu er sort på hvidt i stedet for hvidt på sort ! Rigtig skønt med din nye blog, tillykke, vil følge dig fremover og prøve dine fantastiske opskrifter og læse din rejseberetninger. Jeg har været med siden du udgav “Med vinger til solens køkken” for mange år siden, og jeg har også været så heldig at skaffe bogen til mine to vegetarpiger.
Nu håber jeg også det bliver lettere at få printet opskrifter ud, det har jeg aldrig rigtig kunnet finde ud af, i hvert fald synes jeg, det var meget besværligt !
Mange hilsner
Dorit 🙂
Kære Dorit, Ja, jeg har jo hørt mange suk over den sorte side, så jeg håber at alt nu bliver godt. Jeg er rigtig glad for at høre fra en gammel “bekendt”, og jeg er glad for at du stadig finder det værd at følge mine opskrifter og rejser. Jeg glæder mig til at sende meget mere ud i cyberspace.
Tusind tak for din søde hilsen og
Kh Kirsten
Glæder mig til at følge med herovre. Jeg har megen glæde af dine opskrifter da jeg har to veganske døtre (og ja, det er ærlig talt temmelig besværligt!) og vi i det hele taget spiser meget grønt.
Det er dejligt at få “lys over land”
Kære Kirsten, Tak for din hilsen. Synes du mon ikke det blive nemmere med vegansk med øvelsen? Jeg spiser mest vegansk, og jeg synes det er hurtig mad. Men selvfølgelig er det helt anderledes end det, vi er vant til. Godt at høre at du synes om “lyset”. Bor du mon i USA?
Kh Kirsten
Jeg kan kun tilslutte mig koret af begejstrede fans af dit nye design! Jeg var troligt inde og kigge på kødfri fredag… men irriteredes over alt det sorte, så lidt af glæden ved de mange gode indlæg og opskrifter forsvandt:-/ Nu er den genfundet:-))) Tusind tak! … både for dit fantastiske arbejde og for din fine måde at formidle på.
Kære Rosa,
Ihhh, hvor er det dejligt at høre, at du også kan lide det nye lyse design. Jeg håber, at du fremover bliver endnu mere glad for at følge bloggen. Tak for rosen i det hele taget. Den varmer.
Kh Kirsten
Hej Kirsten
Jeg kan ikke sige, om den nye blog er bedre end den forhenværende, for jeg opdagede først din blog få dage tilbage.
Grunden til at jeg skriver til dig er, at jeg vil sige TUSIND TAK for bloggen! Du er svaret på min lange søgen efter grøn mad, der ikke kun er tærter, pasta, ris og kartofler. Når man døjer med overvægt, nytter det ikke eksempelvis at spise pasta med linser og andre retter proppet med kuldhydrater. I din blog har jeg fundet et univers af spænde og varieret grøn mad, som jeg glæder mig vildt til, at få prøvet. Tak for din tid og den kæmpe indsats det er, at lave en blog med så mange fantastiske retter!
Og et lille spørgsmål skal der også til; jeg er så uheldig, at jeg ikke kan tåle squash, jeg kaster op af den, hvad kan jeg bruge som erstatning i de menuer, hvor hovedingrediensen er squash?
På forhånd tak.
Mvh Monika
Kære Monika,
Mange tak for din mail. Hvor er jeg glad for at høre, at du kan bruge mine opskrifter. Jeg håber, du får megen glæde og gode smagsoplevelser ud af dem.
Det er svært at sige generelt, hvad du kan erstatte squash med. I nogle tilfælde kan du bruge agurk, i andre aubergine. Hvis du står med problemet, er du velkommen til at skrive og spørge, så skal jeg forsøge at råde dig i de specielle opskrifter.
Kh Kirsten
Tusind tak Kirsten
Abonnér på bloggen via email
Velkommen
Kategorier
Søg efter opskrift her
Top Posts & Pages
Nyeste opskrifter
Seneste kommentarer
Ny bog om dansk nationalklenodie
Klimakærlige opskrifter med plantefars
Supper & Co.– superfood supper
powerfood revolutionen – detox kroppen, boost immunforsvaret og få masser af energi – netop solgt til udgivelse i Tyskland
det æltefri grydebrød
den lille grønne for madpakkespisere
Supper
Text 0
Text 0
Text 1
Text 0
Text 0
Salater
Hovedretter
Brød
Text 0
Text 1
Text 2
Text 3
gulerodsbøffer
indisk curry med auberginer og cashewnødder
bagt blomkål m quinoa og svampe
simregryde med svampe, æbler og rosmarin
ovnbagt rodfrugtmos med linser
majsbøffer med svampe
spidskålsruller med linsefyld og sennepssovs
squash- og tomattærte med jordnøddebund
burgerbøffer af squash m kantareller
grillet polenta m kulørte tomater og “oste”sovs
spidskålssalat med mango og blåbær
grønt-i-grønt squash-lasagne
sommerens hit: hot “chicken” wings – BBQ på den kloge måde!
romerske broccolikarbonader
spidskålssalat med fersken og dild
romersk bønnesalat
gulerods- og bønnepaté
mandelfrikadeller
porrepaté med valnødder
valnøddefalafler i tomatsovs
nøddefrikadeller med lilla spidskålssalat
boller i karry anno 2016
squashfrikadeller med tilbehør
indisk curry med kokosbrød
spidskålssalat med brombær og valnødder
kartoffelsalat med valnødder og dild
tagine med fennikel, oliven og dukkah
glutenfri kerne-knækbrød
spinatlasagne med svampe
Tilmeld
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy