Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

torsdag

23

oktober 2014

27

KOMMENTARER

velkommen til min nye blog

Skrevet af , Posted in Uncategorized

 

velkommen til kirstenskaarup.dk

 

I dag starter den nye udgave af kødfrifredag.dk. Som jeg skriver på den gamle blog, har den længe trængt til en ansigtsløftning, og det er med glæde jeg endelig præsenterer det nye design, som jeg håber, du vil finde meget mere brugervenligt end det gamle. Det er superdygtige grafiker Heidi Østergaard, der har hjulpet mig med designet. Jeg håber, du kan lide det.

Jeg håber også, du vil flytte med over til den nye blog. Desværre har det ikke været muligt at flytte abonnenterne med over i kirstenskaarup.dk, så jeg skal bede dig have ulejlighed med at tegne abonnement igen, hvis du stadig vil have en mail med besked om nye grønne opskrifter. Du kan tegne dig i spalten th. under “Abonnér på bloggen via email”.

Alle de mere end 600 opskrifter fra kødfrifredag ligger her på den nye blog. De skulle oven i købet være nemmere at finde frem til. MEN: ikke alle fotos er endnu sat på plads. Skulle du savne billeder af en ret her på siden, så gå tilbage til www.kodfrifredag.dk, hvor alle opskrifter med fotos stadigvæk ligger.

 

kommentarer er meget velkomne

På kødfrifredag var det svært at se, hvor man skulle skrive kommentarer. Det er meget nemmere nu. Jeg vil derfor være rigtig, rigtig glad, hvis du vil ytre dig med både ris og ros.

Især vil jeg være glad, hvis du vil fortælle, hvad du synes om det nye design – og hvordan du synes, det fungerer. Skriv også gerne om erfaringer med opskrifterne. Det er til gavn og glæde for alle bloggens læsere.

Send gerne linket www.kirstenskaarup.dk videre til venner og bekendte. Verden sukker efter mere grønt på tallerkenen.

 

jeg gir’ kage i dagens anledning

muffins.blåbær.1

Da det har været svært at få sat dette nye skib i søen, fejres dagen med kage. En sjælden ting i mit køkken.

Læs mere her. Velkommen til!

Print Friendly, PDF & Email
Share

27 Kommentarer

  1. Lotte
  2. Vibeke
  3. karin olesen
  4. Louise O
  5. Dorit
  6. Kirsten
  7. Rosa
  8. Monika Bille Nielsen
  9. Monika Bille Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.