julens tilbehør i rødt og hvidt
Skrevet af Kirsten Skaarup, Posted in Ugens tema
i år er julen både rød og hvid
Hvis du trænger til en afløser for den klassiske rødkål juleaften, så byt den ud med en kompot af rødløg.
Jeg har lavet en varm salat – eller tilbehør om man vil – af rødløg med en hilsen fra de varme lande: kanel, kokosflager og kerner af granatæble.
løgkompot med eksotisk smag
Kompotten med rødløg kan spises som tilbehør i stedet for rødkålen juleaften – eller den kan serveres som en del af flere frokostretter.
Se opskriften her.
selleri sørger for hvid jul
Den franske sellerisalat med mayonnaise og sennep er ikke blot verdens bedste, den er også en af de hurtigste at tilberede.
Se opskriften her.
selleritærte m dijonfløde og kapers
Hvis du får selleri til overs fra salaten, kan jeg anbefale at lave denne lækre tærte, som også er hurtig mad, hvis du bruger frossen butterdej.
Se opskriften her.