Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

tirsdag

16

december 2014

4

KOMMENTARER

årets julegave

Skrevet af , Posted in klima og mad

en vanvittig vigtig bog

mad-vs-1

I dag vil jeg gerne minde om årets vigtigste bog, når det handler om mad og fødevarer. Bogen hedder “Mad vs. fødevarer” og er skrevet af Lone Vitus, også kendt som Lone Landmand. Giv bogen som julegave til alle, du holder af og vil det godt.

I denne måned, hvor vi fylder os med mad og drikke, er der ekstra brug for, at så mange som muligt læser denne bog. Det er langt fra hyggelæsning – det er bogstavelig talt DØDuhyggeligt, hvad der er sket med vores fødevarer, mens vi forbrugere mageligt har lukket øjnene.

Men skal vi flytte på giftsprøjtningen og det absurde overforbrug af antibiotika i landbruget, mishandlingen i bure og båse, udpiningen af jorden og det, vi putter i munden –  ja, så er vi mange, der skal sige fra. Sikkert er det, at enhver der læser denne bog, vil tænke sig om en ekstra gang, før der fyldes konventionelle varer i kurven igen.

Læs min anmeldelse af bogen her.

Bogen kan købes direkte hos Lone Vitus, som har skrevet bogen. Den koster kun 159,- kr. Du kan lige nå at få den inden jul.

 

“Etik, betænksomhed og respekt for jord, dyr og natur er ikke egenskaber, som præmieres i det industrialiserede landbrug – det er slet ikke egenskaber, der dyrkes i systemet.”

Lone Vitus

Print Friendly, PDF & Email
Share

4 Kommentarer

  1. Connie Mikkelsen
  2. Connie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.