Kirstenskaarup.dk

vegetarisk og vegansk mad

tirsdag

27

august 2013

0

KOMMENTARER

asparges med tre slags dip

Skrevet af , Posted in forretter

asparges med tre slags dip

.

.

asparges med svampedip og ramsløg

asparges m svampedip

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

.

asparges med tomatpesto og høvlet agurk

asparges med tomatpesto

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

.

asparges med myntedip og “kaviar”

asparges m myntedip

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

.

12-16 asparges

 

dip med svampepesto + ramsløg:

1 spsk tørrede svampe

1 dl yoghurt

3 spsk mayonnaise eller olivenolie

1-2 spsk svampepesto

citronsaft

4 ramsløgblade eller spinat

 

dip af tomatpesto + agurk:

5 spsk tomatpesto, se opskriften her, eller brug færdigkøbt pesto

4 tynde skiver agurk

frisk basilikum

 

myntedip + ”kaviar”:

½ dl olivenolie

2 spsk limesaft eller riseddike

1 fed hvidløg

4 spsk hakkede mynteblade

4 spsk rød tang”kaviar” (købes i Føtex eller Bilka)

 .

kaviar.2 glas

 

tangkaviar

.

Lav først dippene.

Svampedip: læg de tørrede svampe i blød i varmt vand en times tid. Afdryp og hak dem.

Rør yoghurten med mayonnaisen eller olien og tilsæt svampene. Rør pestoen i og smag godt til med citronsaft, salt of peber.

Skær fire tynde skiver på langs af en agurk. Brug gerne et mandolinjern.

 .

svampetapenade

svampepesto

.

Myntedip: rør olien med limesaft eller eddike og et par spsk vand.

Tilsæt presset hvidløg og mynte og smag til med salt og peber.

 

Skræl aspargesene og læg dem i kogende vand tilsat et par tsk sukker. Hvis du ikke har en stor gryde, så kog dem  i en stor pande.

Kog aspargesene ca. 3 minutter og afdryp dem.

Arrangér aspargesene med ramsløg eller agurk viklet omkring – eller med ”kaviar” og servér de tre dip til separat.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

.

tre slags dip

dips til asparges

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.