Kirstenskaarup.dk

vegetarisk og vegansk mad

tirsdag

27

august 2013

0

KOMMENTARER

tomatpesto

Skrevet af , Posted in tilbehør

en skøn rød pesto

tomatpesto.2

 

tomater marmor

krydderurter.Holland

tomatpesto

200 g tomater

4-6 halve tørrede tomater i olie eller langtidsbagte tomater

25 g valnødder

25 g tør ost, evt. vegansk

4 fed hvidløg

20 g basilikumblade

 

Hak de to slags tomater og valnødderne. Bræk parmesanosten i mindre stykker og pres hvidløgene.

Riv basilikumbladene i mindre stykker og stød det hele godt i en morter eller purér pestoen i en blender. Pestoen må gerne være lidt grov i konsistensen.

Smag til med salt og peber og evt. et nip sukker.

 

tomater.langtidsbagte.2

tomatpesto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.