Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

fredag

23

august 2013

0

KOMMENTARER

rødt cashewpålæg eller dip

Skrevet af , Posted in frokostretter

rød nøddecreme eller dip

rødt cashewpålæg

300 g rødbeder

75 g cashewnødder

1-2 spsk limesaft

smagsgivere:

krydderurter eller reven peberrod + dild eller hakket chili + presset hvidløg


Kog rødbederne møre, 30-40 minutter efter størrelse. Flå dem og skær dem i mindre stykker.

Hak cashewnødderne groft og rist dem på en tør pande. De skal ristes lidt hårdt, så de bliver godt gyldne.

Purér rødbeder og nødder – gerne med en stavblender.

Smag til med salt, peber, limesaft og de valgte smagsgivere. Vælger du krydderurter, er timian og basilikum velegnede.


Print Friendly, PDF & Email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.