kartoffelsalat med tang og squash
Skrevet af Kirsten Skaarup, Posted in salater
en lækker kartoffelsalat
kartofflsalat m tang og squash
½ kg kartofler
1 lille håndfuld arametang
2 forårsløg
1 grøn squash
1 gul squash
1 salathoved
50 g sorte oliven
1 håndfuld mynteblade
1 bdt koriander (kan erstattes af purløg)
dressing
5 spsk olivenolie
3 spsk kryddereddike
1 fed hvidløg
Kog kartoflerne og afkøl dem. Skær dem i skiver.
Overhæld tangen med kogende vand og lad den stå et kvarters tid.
Snit forårsløgene og skær squashene i terninger.
Afdryp tangen og bland tang, grøntsager og oliven. Findel krydderurterne og drys dem på.
Rør en dressing af olie, eddike og presset hvidløg. Smag godt til med salt og peber samt evt. et nip sukker.
Hæld dressingen over salaten og vend rundt.
Snit salathovedet og anret salaten på den grønne bund.