Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

onsdag

17

december 2014

0

KOMMENTARER

eksotiske rødløg m granatæblekerner

Skrevet af , Posted in tilbehør

rødløg med hilsen fra de varme lande

rødløgskompot

løgkompot m granatæblekerner 

300 g rødløg

2 spsk kokosolie eller anden olie

1/2 dl condiment med honning og ingefær, se under tip

25 g tørrede kokosflager

1 stang kanel eller 2 tsk stødt kanel

1-2 spsk honning

1/2 granatæble

evt. havesyre eller koriander

 

granatæble m tekst

 

Skær løgene i ringe og svits dem i olien, til de er bløde.

Tilsæt condimentet eller 4 spsk frugteddike + 1 spsk reven ingefær.

Kom også kokosflager, kanel og honning i gryden og lad løgene simre 8-10 minutter under låg.

Tilsæt kernerne fra granatæblet og smag til med salt, peber og honning.

Drys evt. med havesyre eller koriander.

 

tip

Jeg har fået condimentet forærende. Det er købt hos Oliviers & Co. Condimentet indeholder 2% eddike, honning og ingefær. Condimentet kan erstattes af frugteddike, sukker og frisk reven ingefær.

røldøgskompot.1

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.