Kirstenskaarup.dk

vegetarisk og vegansk mad

fredag

23

august 2013

0

KOMMENTARER

broccolipesto

Skrevet af , Posted in forretter

broccolipesto

 


200 g broccoli

50 g græskarkerner

4 fed hvidløg

½ dl vand

½ dl olivenolie

1 økologisk citron

evt. 80 g parmesanost (kan udelades)

 

Del broccolien i små buketter. Skær stokken i terninger. Læg kålen i kogende vand 2 minutter og afdryp den.

Findel græskarkernerne i køkkenmaskinen. Rist dem evt. først.

Tilsæt broccoli, hvidløg, vand og et lille drys salt.

Purér blandingen til den er ensartet.

Kom pestoen over i en skål og tilsæt den mængde olie, du finder passende.

Smag til med fintreven skal af citronen og et par skefulde -saft.

Tilsæt evt. fintreven parmesanost og smag til igen med salt, peber og citron.

 

tip

Du kan bruge mandler, hasselnødder, valnødder, pistacienødder eller pinjekerner i stedet for græskarkerner.

Hvis du bruger valnødder, så vælg også valnøddeolie.

Hvis du vil undgå olie, så blend broccolien udelukkende med kogevand.






Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.