Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

tirsdag

7

oktober 2014

0

KOMMENTARER

nytårskonfekt

Skrevet af , Posted in desserter, nytår

marcipankonfekt i en fart 
kransekagekonfekt

nytårskonfekt

200 g marcipan

4 spsk finthakkede mandler eller hasselnødder

1 æggehvide

2 spsk flormelis

hasselnødder og/eller syltede kirsebær

evt. små papirforme

 

Ælt marcipanen sammen med mandler eller nødder, æggehvide og flormelis.

Form massen til små kager og sæt dem på bagepapir eller i små papirforme. Brug evt. en teske.

Sæt hasselnødder eller kirsebær på toppen af kagerne.

Bag konfekten i en 180 grader varm ovn 8-10 minutter.

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.