Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

torsdag

22

august 2013

0

KOMMENTARER

aspargessuppe med nye kartofler

Skrevet af , Posted in supper

aspargessuppe med nye kartofler

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________


50 g skalotteløg

4 fed hvidløg

3 spsk olivenolie

300 g nye kartofler

6-7 dl grøntsagsbouillon

250 g asparges (evt. hvide + grønne)

2 dl soja quisine eller anden fløde

1 bdt persille

 

Hak løg og hvidløg og svits dem i olien, til løgene er klare.

Kom kartofler og bouillon i gryden og lad suppen simre under låg 5-6 minutter eller til kartoflerne er næsten møre.

Skær aspargesene i mindre stykker (hvide asparges skrælles).

Kom aspargesene i suppen og kog den endnu 3 minutter.

Tilsæt fløde og hakket persille. Varm suppen op til kogepunktet og smag til med salt og peber.

Servér suppen og kom ekstra friskkværnet peber på.


Print Friendly, PDF & Email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.