Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

mandag

26

august 2013

0

KOMMENTARER

aspargessalat med hasselnøddedressing

Skrevet af , Posted in salater

aspargessalat med hasselnøddedressing

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

8 hvide asparges

8 grønne asparges

50 g hasselnødder

en håndfuld friske ærter

brøndkarse

 

dressing:

4 spsk hasselnøddeolie (evt. olivenolie)

2 spsk limesaft

1-2 tsk sennep

 

Skræl de hvide asparges. Læg dem i kogende vand tilsat 1 tsk sukker 2 minutter. Tilsæt de grønne asparges og kog dem med 1-2 minutter. Overhæld aspargesene med koldt vand og lad dem afdryppe. Skær hver asparges i tre lige lange stykker.

Skær nødderne i flager og rist dem gyldne på en tør pande.

Rør olie og limesaft sammen med en spsk vand og smag til med sennep, salt og peber. Rør nødderne i.

Læg de kogte asparges på fire tallerkener i et pænt mønster.



Læg dressingen over og drys med ærter og brøndkarse. Giv også gerne salaten lidt friskkværnet peber.




vegetaropskrift, vegetarret, veganeropskrift, veganerret

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.