Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

torsdag

22

august 2013

0

KOMMENTARER

asparges med tomat/valnøddepesto

Skrevet af , Posted in forretter

 asparges med tomat/valnøddepesto

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


tomat/valnøddepesto:

ca. 10 halve, tørrede tomater (eller 2 dl hakkede)

¾ dl hakkede valnødder

4 spsk valnødde- eller olivenolie

1/2 rød peberfrugt

2 fed hvidløg

4 spsk hakket persille

 

12 tykke, hvide asparges

ramsløg eller andet grønt

 

Lav pestoen: udblød tomaterne nogle timer i vand, hvis du bruger lufttørrede tomater. Hak tomaterne.

Blend tomater, nødder og olie. Tilsæt evt. lidt af udblødningsvandet.

Fjern kerner og frøstol fra peberfrugten og riv den på råkostjernet.

Pres hvidløgene og rør dem i pestoen sammen med peberfrugten. Smag til med salt og peber. Måske skal der tilsættes lidt mere olie.

Skræl aspergesene og læg dem i kogende vand tilsat et drys salt. Kog aspargesene ca. 3 minutter. Afdryp dem og servér dem portionsvis med pestoen og lidt grønt.


Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.