rødkålssalat m. pærer og clementiner
Skrevet af Kirsten Skaarup, Posted in salater
rødkålssalat m. frugt
rødkålssalat m pærer og clementiner
½ kg rødkål
2 store pærer
4 clementiner
2 stilke bladselleri
5 dadler
dressing:
4 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
2 tsk sennep
Snit rødkålen papirtyndt.
Rør dressingen sammen med 1 spsk vand og smag godt til med salt, peber, citronsaft og sennep.
Vend straks rødkålen i dressingen.
Skær pærerne i terninger og clementinerne i mindre stykker. Skær bladsellerien i tynde skiver og dadlerne i tynde strimler.
Bland hele salaten og drys evt. med lidt snittet grønt fra bladsellerien.
tip
Du kan smage dressingen til med chili i stedet for sennep.
Lækker mad, som altid. Glæder mig til nyhedsbreve.
Det glæder mig at høre, Else. Tusind tak!
Kh Kirsten
Det er netop en sådan ala denne salat jeg laver til julemaden, synes nemlig den forkogte rødkålssalat er noget af det mest intetsigende. Vi vil have rå kål nemlig 🙂
Ja, ja, Dorit. Vi vil ha’ rå kål!!! Det er godt, du er enig. Der er meget mere bid og friskhed i en salat som denne.
Rigtig glædelig jul.
Kh Kirsten
Hej Kirsten
Tak for al den inspiration du giver til os der vil spise vegetariske. Glædelig Jul og et sundhesbringende NYTÅR. HILSEN ELISABETH
Kære Elisabeth,
Selv tak. Det er en fornøjelse at “servere” den grønne mad.
Glædelig jul til dig – og et velsignet nytår, ønsker
Kirsten