Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

onsdag

21

august 2013

0

KOMMENTARER

rødbedesalat med tranebær og cashewnødder

Skrevet af , Posted in salater

rødbedesalat med yoghurtdressing

rødbedesalat med tranebær og cashewnødder

2 dl sojayoghurt eller anden yoghurt

1 dl tørrede tranebær

250 g rødbeder

4 stilke bladselleri

1 dl saltede cashewnødder

½-1 spsk citronsaft

frisk mynte

 

Sæt yoghurten til afdrypning i et kaffefilter en times tid. Sæt samtidig tranebærrene i blød i vand, der dækker.

Riv rødbederne fint. Skær bladsellerien i små terninger. Del cashewnødderne. Bland de tre ting.

Smag yoghurten til med salt, peber, citronsaft og et nip sukker.

Vend rødbederne i yoghurten. Drys med lidt flere cashewnødder, et par bladselleriblade og mynte.


Print Friendly, PDF & Email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.