Kirstenskaarup.dk

vegetarisk og vegansk mad

onsdag

21

august 2013

0

KOMMENTARER

rødbedesalat med tranebær og cashewnødder

Skrevet af , Posted in salater

rødbedesalat med yoghurtdressing

rødbedesalat med tranebær og cashewnødder

2 dl sojayoghurt eller anden yoghurt

1 dl tørrede tranebær

250 g rødbeder

4 stilke bladselleri

1 dl saltede cashewnødder

½-1 spsk citronsaft

frisk mynte

 

Sæt yoghurten til afdrypning i et kaffefilter en times tid. Sæt samtidig tranebærrene i blød i vand, der dækker.

Riv rødbederne fint. Skær bladsellerien i små terninger. Del cashewnødderne. Bland de tre ting.

Smag yoghurten til med salt, peber, citronsaft og et nip sukker.

Vend rødbederne i yoghurten. Drys med lidt flere cashewnødder, et par bladselleriblade og mynte.


Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.