Kirstenskaarup.dk

vegetarisk og vegansk mad

tirsdag

23

juli 2013

0

KOMMENTARER

fyldte squashblomster

Skrevet af , Posted in forretter

fyldte squashblomster

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

De fyldte squashblomster er en rigtig lille delikatesse, som nydes med anstand. Ikke mindst fordi det er svært at skaffe blomster nok, hvis man er mere end 2 personer.  Da opskrifterne her på bloggen alle er til 4 personer, er det også det, der gælder i opskriften.

Denne lille mundgodte er næsten for lille til at udgøre en forret – så servér den evt. som en lille appetizer sammen med et glas vin.


8-12 squashblomster

1 dl sojafløde (soja quisine) eller anden fløde

4 fed hakkede hvidløg

5 spsk hakkede mandler

5 spsk let mosede kikærter

2 spsk frisk basilikum (eller 1 tsk tørret)

rasp

avocado- eller olivenolie


Tag forsigtigt støvfangerne ud af blomsterne.

Rør fløden med hvidløg, mandler, kikærter og basilikum. Smag til med salt og peber. Rør 2-3 spsk rasp i massen og lad den stå en 10 minutters tid. Vurdér om der skal mere rasp eller væde i. Farsen skal være temmelig fast.

Fordel farsen i blomsterne og læg dem i en bageform.

Pensl blomsterne med olie og bag dem i en 200 grader varm ovn ca. 15 minutter.



Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.