avocado med rød ”kaviar” på ristet rugbrød
Skrevet af Kirsten Skaarup, Posted in forretter, frokostretter
en lille forårsret
avocado med rød ”kaviar” på ristet rugbrød
4 spsk sesamfrø
2 store, faste avocado
citronsaft
4 spsk rød tangkaviar, læs om cavi-art her: www.cavi-art.dk
4 skiver rugbrød
friske urter: basilikum, små skud af skvalderkål, ramsløg etc.
Rist sesamfrøene gyldne på en tør pande.
Del avocadoerne og tag kødet ud med en ske. Skær det i skiver og vend straks skiverne i citronsaft.
Hvis du har små metalringe, så læg skiverne lagvis i fire ringe. Drys med salt og peber mellem lagene.
Pres avocadoskiverne lidt sammen og servér dem på tynde skiver ristet rugbrød – eller giv rugbrødet til.
Læg en lille skefuld tangkaviar på hver portion, drys sesamfrøene på og pynt med grønt. Jeg har her valgt friske nye skud af skvalderkål.