hurtige rødder til hverdag
Skrevet af Kirsten Skaarup, Posted in Ugens tema
9. november 2014
når råt er godt …
råmarinerede rodfrugter
Rodfrugter behøver ikke nødvendigvis at bages i ovn eller ristes på panden. Rå rodfrugter er delikate, friske og crispy. Spis dem til frikadeller, krebinetter eller en postej.
Se opskriften her.
8. november 2014
rødder på lakrids
mens vi er ved rødderne …
Lakrids er umådelig populært i både mad og slik. Jeg er selv temmelig vild med det. Lakrids er stort set det eneste slik, jeg holder af.
Her har forskellige slags rodfrugter og svampe fået et drys lakridspulver, inden de kom i ovnen, og det synes jeg klæder rodfrugterne rigtig godt.
Se opskriften her.
7. november 2014
hutig mad på en travl dag:
bagte jordskokker og glaserede løg
Der er dage, hvor det SKAL gå hurtigt med aftensmaden, men det behøver hverken at gå ud over smag eller indhold af alle de stoffer, der skal holde os kørende.
Jordskokkerne bages i ovnen sammen med de aflange bananløg, der bliver rigtig lækre efter glaseringen med blåbærsirup.
Jeg foreslår tilbehør af hummus eller kikærtepostej.
tilbehør af hummus
eller postej med sprød overflade