hurtig decemberpasta
Skrevet af Kirsten Skaarup, Posted in hovedretter
en hurtig pastaret
pasta med bladselleri og valnødder
200 g skalotteløg (gerne de lange ”bananløg”)
4 fed hvidløg
1/2-1 rød chili (kan udelades)
4 spsk olivenolie
½ kg bladselleri
50 g valnødder
2 dl soja quisine eller anden fløde
citronsaft
1 bdt persille
400 g båndspaghetti
Skær løgene i strimler på langs. Hak hvidløgene og snit chilien.
Svits de tre ting i olien et par minutter.
Snit bladsellerien på skrå (gem bladene). Tilsæt bladsellerien og svits den med 4-5 minutter.
Hak valnødderne groft og kom dem på panden sammen med fløden og lidt kogevand fra pastaen.
Lad sovsen koge op og smag til med salt og citronsaft.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, således at den er klar, når sovsen er færdig.
Drys ved serveringen med hakket persille, hakkede bladselleriblade og lidt flere hakkede valnødder.