grillede portobellobrød
Skrevet af Kirsten Skaarup, Posted in forretter
en lille appetizer
De små grillede brød med svampe kan spises som en forret – eller de kan serveres som appetizer sammen med et glas vin.
grillede portobellobrød
50 g løg
olivenolie
300 g portobellosvampe
citronsaft
4-5 fed hvidløg
ciabattabrød i fluteformat
100 g ost, evt. vegansk
Hak løgene og svits dem i 2 spsk olivenolie. Skær svampene i skiver og tilsæt dem. Svits svampene et par minutter og kom 2 spsk citronsaft på panden sammen med et drys salt og peber. Svits til svampene er let gyldne.
Skær hvidløgene i skiver. Skær 8 skiver af brødet og pensl dem med olie. Læg hvidløgsskiverne på og sæt brødene i en 200 grader varm ovn 5-6 minutter, til brødene er lidt sprøde.
Tag brødene ud af ovnen og fordel svampene på brødene. Riv osten eller skær den i skiver. Fordel osten på svampene.
Tænd for grillen og grill brødene, til osten er gylden.