Kirstenskaarup.dk

vegetarisk og vegansk mad

torsdag

9

oktober 2014

0

KOMMENTARER

grillede portobellobrød

Skrevet af , Posted in forretter

en lille appetizer

svampebrød

De små grillede brød med svampe kan spises som en forret – eller de kan serveres som appetizer sammen med et glas vin.

 

grillede portobellobrød

50 g løg

olivenolie

300 g portobellosvampe

citronsaft

4-5 fed hvidløg

ciabattabrød i fluteformat

100 g ost, evt. vegansk

 

portobellosvamapeparmesanost

 


Hak løgene og svits dem i 2 spsk olivenolie. Skær svampene i skiver og tilsæt dem. Svits svampene et par minutter og kom 2 spsk citronsaft på panden sammen med et drys salt og peber. Svits til svampene er let gyldne.

Skær hvidløgene i skiver. Skær 8 skiver af brødet og pensl dem med olie. Læg hvidløgsskiverne på og sæt brødene i en 200 grader varm ovn 5-6 minutter, til brødene er lidt sprøde.

Tag brødene ud af ovnen og fordel svampene på brødene. Riv osten eller skær den i skiver. Fordel osten på svampene.

Tænd for grillen og grill brødene, til osten er gylden.

 

svampebrød.3

 

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.