Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

tirsdag

23

juli 2013

0

KOMMENTARER

flåede peberfrugter

Skrevet af , Posted in tilbehør

.

sådan flår du peberfrugter

Til nogle retter er det helt nødvendigt at flå peberfrugterne – fx til bruscetta eller salater – men i det hele taget synes jeg, at peberfrugter vinder enormt i smag ved at blive grillet og flået.

Hold peberfrugterne over en gasflamme med en gaffel eller læg dem under grillen i ovnen. Vend dem, så de bliver grillet på alle sider. Når skindet er mørkt og bobler op, lægger du frugterne i en plasticpose som lukkes.

Lad frugterne afkøle og flå forsigtigt skindet af. Fjern frøstol og kerner. Det kan være lidt af et pillearbejde, men lad være med at falde for fristelsen at skylle frugterne under vandhanen – så mister de en del af deres smag.

.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.