broccoli-blomkålssalat med nicoisedressing
Skrevet af Kirsten Skaarup, Posted in salater
.
broccoli og blomkål med middelhavsdressing
broccoli-blomkålssalat med nicoisedressing
250 g broccoli
250 g blomkål
dressing:
5 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
2 spsk finthakkede oliven
2 spsk finthakkede kapers
2 spsk finthakket rød peberfrugt
2 spsk hakket persille
1 spsk finthakket skalotteløg
1 fed presset hvidløg
Del de to slags kål i små buketter. Skær stokkene i terninger.
Du kan bruge kålen rå, eller du kan lægge den i kogende vand 1 minut og derefter overhælde den med koldt vand. Afdryp kålen godt.
Rør olie og citronsaft sammen og tilsæt 2 spsk vand.
Tilsæt alle de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber og evt. et nip sukker.
Hæld dressingen over salaten og vend rundt.