Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

tirsdag

7

oktober 2014

0

KOMMENTARER

kartoffelsuppe fra Bolivia

Skrevet af , Posted in supper

 

spicy, spicy …

 

100 g rød eller sort quinoa

100 g løg

4 fed hvidløg

1 chili eller efter smag

4 spsk olivenolie

ca. 8 dl grøntsagsbouillon (vand + Herbamare)

400 g kartofler

1 rød peberfrugt

100 g squash

100 g majskerner, evt. frosne

.

Sæt quinoaen i blød i vand 10-15 minutter. Se om quinoa her.

Hak løg, hvidløg og chili (fjern kernerne) og svits dem i olien til løgene er bløde.

Skyl quinoaen og afdryp den i en finmasket sigte. Hæld quinoaen i gryden sammen med bouillonen.

Læg låg på gryden og lad suppen koge 10 minutter.

Skær kartofler, peberfrugt og squash i terninger.

Tilsæt kartoflerne efter de 10 minutter. Lad suppen koge op og tilsæt peberfrugt, squash og majs. Kog suppen endnu 10 minutter eller til kartoflerne er møre.

Smag suppen til med salt og peber.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.