gratinerede peberruller
Skrevet af Kirsten Skaarup, Posted in forretter
gratinerede peberruller
_________________________________________________________________________________________________________________________________________
4-6 peberfrugter (røde, gule, grønne) – så lange som muligt
1 lang squash
1/2-1 dl basilikumpesto
2 fed hakket hvidløg
gedeost, reven tør ost eller vegansk ost
Læg peberfrugterne under grillen og grill dem, til skindet er mørkt og bobler op. Vend dem, så de bliver grillet på alle sider.
Læg peberfrugterne i en plasticpose, luk den og lad dem afkøle. Fjern derefter skindet og kernerne fra peberfrugterne.
Skær squashen i 12 lange tynde strimler. Brug gerne en mandolin.
Skær peberfrugterne i passende strimler (ca. fire pr. peberfrugt, du skal bruge 12 i alt). Læg en skive squash på hver strimmel peberfrugt og smør pesto på. Drys med ekstra hakket hvidløg og lidt salt. Rul begge dele sammen.
Lav alle rullerne og sæt dem tæt sammen i et ovnfast fad. Kom 2 spsk olie og 3-4 spsk vand i bunden af fadet.
Fordel tynde skiver af gedeost eller reven ost på rullerne og gratinér dem i en 200 grader varm ovn 15-20 minutter.