auberginer med fetacreme og granatæble
Skrevet af Kirsten Skaarup, Posted in forretter, frokostretter
auberginer med fetacreme og granatæble
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Auberginerne kan serveres som en forret eller en frokostret.
2 auberginer
olivenolie
2 dl yoghurt
1 fed hvidløg
100 g fetaost
1 granatæble
50 g valnødder
frisk koriander
Skær auberginerne i skiver på langs. Læg dem på en bageplade og pensl dem med olivenolie. Drys med lidt salt.
Sæt auberginerne under grillen i ovnen og grill dem til de er gyldne. Vend skiverne og lad dem blive gyldne på den anden side også. Afkøl auberginerne.
Rør yoghurten med presset hvidløg. Smulder fetaosten fint i yoghurten og smag til med salt og friskkværnet peber.
Skær granatæblet igennem og tag kernerne ud. Se her, hvordan du nemt får kernerne ud uden at sprøjte i hele køkkenet!
Hak valnødderne.
Læg auberginerne på et stort fad og dryp yoghurten på. Drys med granatkernerne, valnødderne og hakket koriander.