Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

mandag

26

august 2013

0

KOMMENTARER

auberginer med fetacreme og granatæble

Skrevet af , Posted in forretter, frokostretter

auberginer med fetacreme og granatæble

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Auberginerne kan serveres som en forret eller en frokostret.

 

 

2 auberginer

olivenolie

2 dl yoghurt

1 fed hvidløg

100 g fetaost

1 granatæble

50 g valnødder

frisk koriander

 

Skær auberginerne i skiver på langs. Læg dem på en bageplade og pensl dem med olivenolie. Drys med lidt salt.

Sæt auberginerne under grillen i ovnen og grill dem til de er gyldne. Vend skiverne og lad dem blive gyldne på den anden side også. Afkøl auberginerne.

Rør yoghurten med presset hvidløg. Smulder fetaosten fint i yoghurten og smag til med salt og friskkværnet peber.

Skær granatæblet igennem og tag kernerne ud. Se her, hvordan du nemt får kernerne ud uden at sprøjte i hele køkkenet!

Hak valnødderne.

Læg auberginerne på et stort fad og dryp yoghurten på. Drys med granatkernerne, valnødderne og hakket koriander.

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.