Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

torsdag

22

august 2013

0

KOMMENTARER

asparges med mavebælte og jordnøddedip

Skrevet af , Posted in forretter

asparges med mavebælte

________________________________________________________________________________________________________________________________________


 

12 tykke hvide asparges

1 agurk

frisk timian

 

jordnøddedip

3 spsk groft jordnøddesmør

ca. 1 spsk tamari

evt. 2 fed hvidløg

evt. chiliflager

 

Skræl aspargesene og læg dem i kogende vand tilsat et drys sukker.

Kog aspargesene ca. 3 minutter og afdryp dem.

Skær 8 tynde skiver agurk på den lange led.

Vikl to stykker agurk om aspargesene med tre i hvert ”bundt”. Læg aspargesene på fire tallerkener og pynt med timian. Drys med friskkværnet peber.

Smag jordnøddesmørret til med tamari. Tilsæt så meget vand, at dippet bliver lidt mere flydende (men pas på, det må ikke blive for tyndt).

Du kan også smage dippet til med lidt knust hvidløg og chili.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.