tomatketchup
Skrevet af Kirsten Skaarup, Posted in tilbehør
hjemmelavet tomatketchup
tomatketchup
50 g skalotteløg
1 spsk olivenolie
1 mangofrugt (ca. 450 g)
300 g tomater
1 tsk stødt kanel
1 tsk stødte frø af stjerneanis
4 spsk hindbærsirup (eller anden frugtsirup)
salt
2 spsk æbleeddike
ca. 1 spsk rørsukker
Hak løget og svits det i olien, til det er klart.
Skær mango og tomater i små terninger. Kom dem i gryden sammen med kanel og stjerneanis, frugtsirup, eddike, sukker og et lille drys salt.
Læg låg på gryden og lad frugterne simre ca. 40 minutter under låg.
Blend blandingen fint og smag til med salt, eddike og sukker.
tip
Du kan udelade krydderierne.
Du kan udelade mangoen og udelukkende lave ketchuppen med tomater.
.