Kirstenskaarup.dk

vegetarisk og vegansk mad

mandag

26

august 2013

0

KOMMENTARER

sommerwok med nye kartofler, ærter og asparges

Skrevet af , Posted in hovedretter

sommerwok med nye kartofler, ærter og asparges

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

600 g små nye kartofler

200 g røget eller marineret tofu (evt. kogte bønner)

250 g ærter

150 g forårsløg

½ kg asparges (hvide eller grønne) – kan erstattes af snittet spidskål

4 spsk olivenolie

2 dl sojafløde eller anden fløde

1 bdt dild

 

 

Kog kartoflerne 5-6 minutter og sluk for varmen. Lad kartoflerne stå i vandet til de er møre men faste. Afdryp dem.

Skær tofuen i små terninger.

Bælg ærterne og snit forårsløgene.

Skræl hvide asparges og skær aspargesene i tre stykker. Del dem også i to på langs, hvis de er tykke.

Varm olien op i en wok eller stor pande og steg tofuen gylden. Tilsæt forårsløg, ærter og asparges. Svits alle grøntsagerne et par minutter.

Kom de kogte kartofler i wokken og hæld fløden ved. Bring den i kog og varm kartoflerne igennem.

Smag til med salt og peber og drys med klippet dild ved serveringen.

Servér kogt perlebyg eller hel hvede (koges 15-20 minutter) eller quinoa (koges 10-15 minuttr) til sommerretten.


____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________



vegetaropskrift, vegetarret, veganeropskrift, veganerret

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.