mango/korianderchutney
Skrevet af Kirsten Skaarup, Posted in tilbehør
mango/korianderchutney
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
2 tsk sorte sennepsfrø
25 g skalotteløg
1 forårsløg
½-1 grøn chili
2 spsk olivenolie
1 bdt koriander
50 g frisk kokos
1 mangofrugt
Rist sennepsfrøene i en tør gryde, indtil de springer.
Hak løgene og chilien (fjern kernerne). Kom olien i gryden og tilsæt løg og chili. Svits det et par minutter.
Snit korianderen (hak evt. rødder), riv kokosen og skær mangofrugten i små terninger. Kom de tre dele i gryden og lad chutneyen simre under låg ca. 30 minutter. Tilsæt evt. 3 spsk vand.
Purér chutneyen og smag den til med salt og evt. et nip sukker.
vegetarret, vegetaropskrift, veganerret, veganeropskrift