Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

mandag

26

august 2013

0

KOMMENTARER

guacamole – mexikansk avocadosalsa

Skrevet af , Posted in salater, tilbehør

mexikansk avocadosalsa

 

Guacamole kommer ofte på bordet i Mexiko.

Guacamole kan laves mere eller mindre cremet. Denne version er hakket og ikke moset, men man laver den udgave, man bedst kan lide.

Guacamole bliver ofte brugt som dip til tortillas, majspandekager, eller salsaen serveres som tilbehør, fx til en bønneret.

 

guacamole – mexikansk avocadosalsa

2 avocado

2 tomater

evt. 1 tsk finthakket chili

2 fed hvidløg

citronsaft

4 spsk frisk, hakket koriander

 

Skær avocadoerne i små terninger eller mos dem let med en gaffel.

Skær tomaterne i bittesmå terninger. Fjern kernerne.

Rør avocado, tomater, chili og presset hvidløg sammen. Smag godt til med salt, peber og citronsaft. Tiksæt hakket koriander.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.