Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

fredag

5

december 2014

0

KOMMENTARER

ugens tema: selleri

Skrevet af , Posted in Ugens tema

weeekendmad: tærte med selleri og rødløgskompot

 

selleritærte med dijonfløde og kapers

selleritærte

Selleri er en dejlig solid og drøj knold, der leverer virkelig meget velsmagende mad for næsten ingen penge.

Nedenfor er der forslag til en sellerisalat og en opdateret selleribøf.

Til tærten har jeg høvlet papirtynde skiver  af knolden og lagt dem sammen med sennepsfløde. En løgkompot passer godt til tærten.

Se opskriften her.

 

rødløgskompot

rødkøgskompotLøgene til kompotten simrer med  tranebær og bladselleri og fuldendes med terninger af pigeonæbler og hakkede valnødder.

Se opskriften her.

 

Print Friendly, PDF & Email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.