kirstenskaarup.dk

tirsdag

9

juli 2013

0

KOMMENTARER

tomatsalsa

Skrevet af , Posted in tilbehør

tomatsalsa

Skold 4-5 tomater og hiv skindet af dem. Hak kødet fint (fjern kernerne).

Hak et skalotteløg fint og pres to fed hvidløg. Snit en chili fint (fjern kernerne). Eller brug 1-2 tsk tørrede chiliflager.

Rør tomater, løg og chili sammen og tilsæt 4 spsk hakket koriander og 2-3 spsk olivenolie.

Smag til med citronsaft, sukker, salt og peber.

tomatsovs

Hvis du vil lave salsaen til en varm sovs, så svits løg og hvidløg i lidt olie i en gryde. Tilsæt tomater, chili og krydderurter. Lad sovsen simre under låg. Tilsæt evt. lidt tomatpasta og måske lidt vand.

Smag til med salt, peber og sukker. Måske også lidt citronsaft – og et drys kanel skader heller ikke!

tip

På en travl dag, kan du simpelt hen bruge en dåse tomater i stedet for de friske tomater.



Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *