kirstenskaarup.dk

tirsdag

27

august 2013

0

KOMMENTARER

tomatpesto

Skrevet af , Posted in tilbehør

en skøn rød pesto

tomatpesto.2

 

tomater marmor

krydderurter.Holland

tomatpesto

200 g tomater

4-6 halve tørrede tomater i olie eller langtidsbagte tomater

25 g valnødder

25 g tør ost, evt. vegansk

4 fed hvidløg

20 g basilikumblade

 

Hak de to slags tomater og valnødderne. Bræk parmesanosten i mindre stykker og pres hvidløgene.

Riv basilikumbladene i mindre stykker og stød det hele godt i en morter eller purér pestoen i en blender. Pestoen må gerne være lidt grov i konsistensen.

Smag til med salt og peber og evt. et nip sukker.

 

tomater.langtidsbagte.2

tomatpesto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *