Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

tirsdag

27

august 2013

0

KOMMENTARER

tomatpesto

Skrevet af , Posted in tilbehør

en skøn rød pesto

tomatpesto

200 g tomater

4-6 halve tørrede tomater i olie eller langtidsbagte tomater

25 g valnødder

25 g tør ost, evt. vegansk

4 fed hvidløg

20 g basilikumblade

 

Hak de to slags tomater og valnødderne. Bræk parmesanosten i mindre stykker og pres hvidløgene.

Riv basilikumbladene i mindre stykker og stød det hele godt i en morter eller purér pestoen i en blender. Pestoen må gerne være lidt grov i konsistensen.

Smag til med salt og peber og evt. et nip sukker.

.

Print Friendly, PDF & Email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.