kirstenskaarup.dk

mandag

26

august 2013

0

KOMMENTARER

tomatketchup

Skrevet af , Posted in tilbehør

hjemmelavet tomatketchup

tomatketchup

50 g skalotteløg

1 spsk olivenolie

1 mangofrugt (ca. 450 g)

300 g tomater

1 tsk stødt kanel

1 tsk stødte frø af stjerneanis

4 spsk hindbærsirup (eller anden frugtsirup)

2 spsk æbleeddike

ca. 1 spsk rørsukker

 

Hak løget og svits det i olien, til det er klart.

Skær mango og tomater i små terninger. Kom dem i gryden sammen med kanel og stjerneanis, frugtsirup, eddike, sukker og et lille drys salt.

Læg låg på gryden og lad frugterne simre ca. 40 minutter under låg.

Blend blandingen fint og smag til med salt, eddike og sukker.

 

tip

Du kan udelade krydderierne.

Du kan udelade mangoen og udelukkende lave ketchuppen med tomater.


Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *