kirstenskaarup.dk

torsdag

16

oktober 2014

0

KOMMENTARER

tilbehør

Skrevet af , Posted in tilbehør

krydrede kartofler

krydrede kartofler

 

krydrede kartofler

600 g små kartofler

1 spsk spidskommenfrø

1 spsk korianderfrø

1 spsk sorte sennepsfrø

3 spsk olivenolie

2 spsk citronsaft

50 g pistacienødder

evt. frisk koriander

 

Kog kartoflerne møre og pil dem. Skær kartoflerne igennem.

Rist krydderierne på en tør pande, indtil de dufter. Tilsæt olien og kartoflerne. Dryp med citronsaft og tilsæt kartoflerne.

Drys med lidt salt og vend kartoflerne i krydderierne, til kartoflerne er godt varme.

Hak nødderne og drys dem på kartoflerne ved serveringen. Du kan evt. også drysse med frisk koriander.

 

tip

Hvis du alligevel har ovnen tændt, så tilbered kartoflerne i ovnen.

Rist krydderierne og kom dem i et ovnfast fad. Vend kartofler, et drys salt og citronsaft i krydderierne og sæt fadet i en 200 grader varm ovn ca. 10 minutter.

 

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *