kirstenskaarup.dk

torsdag

22

august 2013

2

KOMMENTARER

ternet squashtærte med oliven

Skrevet af , Posted in hovedretter

ternet squashtærte med oliven

squashtærte

bund:

100 g smør

100 g fuldkornshvedemel

100 g hvedemel

½ dl vand

fyld:

400 g squash

250 g nye løg

4 æg

1 ½ dl sojafløde eller piskefløde

1 dl snittede mynteblade

2 spsk friske timianblade

små sorte oliven

 

Ælt hurtigt smør, mel og vand sammen. Tilsæt også et lille drys salt.

Sæt dejen i køleskabet en halv times tid.

Skær den yderste grønne skal af squashene og del skallen i tynde strimler.

Skær squash og løg i skiver.

Rul dejen ud og læg den i en smurt bageform. Prik dejen med en gaffel og forbag den i en 200 grader varm ovn ca. 8 minutter.



Pisk æggene godt sammen med fløde, 1 tsk salt og friskkværnet peber. Tilsæt krydderurterne.

Læg grøntsagerne i et pænt mønster på den forbagte bund. Hæld æggeblandingen over.

Læg et ”gitter” af de tynde squashstrimler på tærten.  Hvis du har travlt, kan du naturligvis udelade denne dekoration.

Sæt tærten i ovnen og bag den færdig, ca. 30 minutter.

Du kan også bage tærten som små portionstærter.

 


 

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

2 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *