tatarsovs
Skrevet af Kirsten Skaarup, Posted in tilbehør
sovs med eksplosion af smag
Den pikante tatarsovs kan bruges som dip til mange slags rå, grillede eller dampede grøntsager.
Du kan selv lave mayonnaisen eller købe økologisk mayonnaise på glas.
tatarsovs
1/2 dl tofunaise (vegansk mayonnaise) eller anden mayo
1/2 dl planteyoghurt
1-2 tsk sennep
1 spsk finthakket skalotteløg
2 spsk finthakkede kapers
2 spsk finthakkede cornichoner
2 spsk klippet purløg
2 spsk hakket persille
Rør tofunaise og yoghurt sammen. Smag til med sennep, salt og peber.
Tilsæt alle de øvrige ingredienser og smag til igen.
Drys gerne med lidt mere purløg og persille.
Uhm . Den tatarsovs går rent ind herhjemme er jeg sikker på .
Tak for superdejlige vegetar opskrifter .
Hilsen Anna
Skønt at høre, Anna. Tusind tak for rosen. Ja, den sovs kan desværre godt gå hen og blive vanedannende! Den kan jo godt være lidt slem for sidebenene, hvis man ikke sparer på den.
Kh Kirsten
Det har du ret i 🙂 For tiden køber jeg græsk jugurt med 0 % fedt i Coop , det hjælper jo noget ..Og så lidt mayonnaise . Smagte fortrinligt. Kh. Anna
Hi Anna,
Det lyder som en god løsning. Og vi skal jo have noget fedt – men helst af den gode slags fra jomfruplanteolier. Jeg er glad for at høre, at du kunne lide sovsen. Den kan bruges til rigtig meget fra dip til “frikadelle”-sovs.
Kh Kirsten