kirstenskaarup.dk

onsdag

26

juni 2013

0

KOMMENTARER

taboulleh – salat fra Mellemøsten

Skrevet af , Posted in salater

taboulleh – salat fra Mellemøsten


3 dl bulgur (knækkede hvedekerner) – evt. quinoa

1 lille agurk

3-4 tomater

2 spsk finthakket skalotteløg

2 dl fintsnittet bredbladet persille

4 spsk klippet mynte


dressing

4 spsk olivenolie

citronsaft

2 tsk ristede spidskommenfrø

2 fed hvidløg


Kog bulguren i ½ l vand 10 minutter. Vandet skal være kogt væk, når bulguren er færdig.  Drys med lidt salt og lad bulguren afkøle.

Hvis du bruger quinoa så rist frøene i en spsk olie i en gryde. Tilsæt 4 dl vand og kog frøene 10 minutter. Drys med lidt salt og lad quinoaen afkøle under låg.

Skær agurk og tomater i terninger og vend dem i den afkølede bulgur (eller quinoa) sammen med løg, persille og mynte.

Rør olien med citronsaft og et drys salt og peber. Tilsæt 1 spsk vand, spidskommen og presset hvidløg . Smag til igen og rør dressingen i salaten.


vegetarret, vegetaropskrift, veganerret

Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *