kirstenskaarup.dk

onsdag

17

juli 2013

0

KOMMENTARER

stegt støvbold med karamelliserede rødløg

Skrevet af , Posted in hovedretter

stegt støvbold med karamelliserede rødløg

_______________________________________________________________________________________________________________________________

400 g rødløg

3 spsk olivenolie

2 spsk balsamico

1 spsk råsukker

1-2 støvbolde (ca. 400 g)

3 spsk rapsolie

basilikum

Det er jo ikke fordi vegetarer går efter mad, der ligner kød – tværtimod. Ikke desto mindre er de stegte skiver af støvbold lidt kødagtige. Men lad dig ikke afskrække. De smager dejligt.

Lav først løgene: skær løgene i skiver og  svits dem i olivenolie, til de er bløde og let gyldne. Tilsæt balsamico og sukker og lad balsamicoen koge ind. Smag til med salt, sukker og peber. Hold løgene varme.

Skær støvbolden i skiver og steg dem gyldne på begge sider ved rask varme.

Servér svampene portionsvis med løgene på toppen. Drys med lidt frisk basilikum.

Skal de stegte støvbolde udgøre en hovedret, så giv fx enkartoffelsalat til og måske også en salat med korn eller ris, fx broget rissalat.


Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *