kirstenskaarup.dk

tirsdag

7

oktober 2014

0

KOMMENTARER

sprøde grønkålschips

Skrevet af , Posted in tilbehør

chips med god samvittighed

grc3b8nkc3a5lschips

Vi ved det godt: chips er usundt og fyldt med tomme kalorier.

Her er løsningen: bag grønkålsblade nogle få minutter i ovnen, og du har dejligt knasende sunde chips.

Chipsene kan også smuldres og bruges som drys på salater, supper og andre retter.

 

grønkålsblade

olivenolie

maldonsalt

 

Vask et passende antal grønkålsblade og tør dem godt med et viskestykke.

Riv kålen af den kraftige midterribbe. Del kålen i mundrette stykker.

Pensl kålstykkerne med olivenolie og drys med lidt maldonsalt.

Læg kålen på en bageplade og tør dem i en 190 grader varm ovn 4-5 minutter. Hold øje med chipsene. De får lynhurtigt for meget.

Du kan servere chipsene sammen med ovnbagte rodfrugtchips – eller du kan drysse dem på supper og salater, se fx grønkålssuppen med æble og grønkålschips.

 

rodfrugtchips

rodfrugtchips

 

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *