kirstenskaarup.dk

onsdag

14

august 2013

0

KOMMENTARER

spidskommen”oblater”

Skrevet af , Posted in brød

spidskommen”oblater”

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

50 g durum- eller hvedemel

1 spsk olivenolie

4 spsk sukker

3/4 dl cidereddike

1 spsk spidskommenfrø + lidt ekstra


Rør alle ingredienserne sammen til en blød dej.

Sæt dejen på bagepapir med en ske. Den skal smøres tyndt ud til 14-15 ”oblater”. Drys lidt flere spidskommenfrø på.

Bag ”oblaterne” i en 180 grader varm ovn ca. 8 minutter, til de er gyldne.

Spis de små kiks som tilbehør til en suppe eller salat. De er bedst nybagte, da de hurtigt bliver bløde.


Print Friendly, PDF & Email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.