kirstenskaarup.dk

onsdag

14

august 2013

0

KOMMENTARER

spidskommen”oblater”

Skrevet af , Posted in brød

spidskommen”oblater”

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

50 g durum- eller hvedemel

1 spsk olivenolie

4 spsk sukker

3/4 dl cidereddike

1 spsk spidskommenfrø + lidt ekstra


Rør alle ingredienserne sammen til en blød dej.

Sæt dejen på bagepapir med en ske. Den skal smøres tyndt ud til 14-15 ”oblater”. Drys lidt flere spidskommenfrø på.

Bag ”oblaterne” i en 180 grader varm ovn ca. 8 minutter, til de er gyldne.

Spis de små kiks som tilbehør til en suppe eller salat. De er bedst nybagte, da de hurtigt bliver bløde.


Print Friendly
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *