kirstenskaarup.dk

tirsdag

27

august 2013

0

KOMMENTARER

spidskålssuppe med rosin/kapersguf

Skrevet af , Posted in supper

spidskålssuppe med rosin/kapersguf

spidskålssuppe m rosin.3

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

150 g løg

4 fed hvidløg

4 spsk olivenolie

9-10 dl grøntsagsbouillon

½ spsk tørret dild eller 5 spsk frisk klippet dild

½ kg spidskål

2 spsk maizenamel

1-2 dl sojafløde

1-2 spsk citronsaft

 

kapers/rosinguf:

3 spsk rosiner, gerne de store gule

3 spsk kapers

 

Hak løg og hvidløg og svits dem i olien, til løgene er let gyldne.

Hæld bouillonen i gryden og tilsæt dild. Bring væden i kog.

Skær spidskålen i små terninger og kom dem i gryden.

Rør maizenamelet ud i lidt vand og jævn suppen. Lad den kun koge op et øjeblik. Spidskålen skal helst være lidt knasende.

Tilsæt sojafløden og bring blot suppen til kogepunktet. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Hæld kogende vand på rosinerne og lad dem trække 5-10 minutter.

Afdryp rosinerne og hak dem fint. Hak ligeledes kapersbærrene fint og rør de to ting sammen.

Servér suppen med en skefuld kapers/rosinguf på toppen.

.

rosin/kapersguf

rosin og kapersguf

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

spidskålssuppe m rosin.2

spidskålssuppe m rosin.1

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Print Friendly, PDF & Email
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *