Kirstenskaarup.dk

plantebaseret mad med masser af smag

mandag

26

august 2013

0

KOMMENTARER

spidskålssalat med tranebær, nødder og kapersvinaigrette

Skrevet af , Posted in salater

spidskålssalat med tranebær, nødder og kapersvinaigrette

 


1 lille spidskål

50 g hasselnødder

1 dl tørrede tranebær (kan erstattes af rosiner, aroniabær eller blåbær)

1 bdt persille (i foråret evt. spæde skvalderkålsblade)

kapersvinaigrette:

5 spsk olivenolie

2 spsk citronsaft

2 spsk hakkede kapers

1 spsk fintreven skalotteløg

 

Snit spidskålen papirtyndt.

Skær nødderne i flager og rist dem gyldne på en tør pande.

Bland kål, nødder og tranebær med hakket persille.

Rør en dressing af olie, citronsaft, kapers, løg og et par spsk vand. Smag godt til med salt og peber og evt. et nip sukker. Hæld dressingen over salaten og vend rundt.

 

Print Friendly, PDF & Email
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.